bjorn@bjornsmatstudio.fi

BJÖRN HELSING

Kokki, konsultti & puhuja

Björn Helsing on suomenruotsalainen keittiövelho, jolla on liki 30 vuoden kokemus ravintola- ja cateringalalta – kokkina ja keittiömestarina niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Lisäksi Björn on toiminut opettajana, ravintolapäällikkönä, projektinjohtajana ja ravintoloitsijana. Björn tarjoaa pitkän työnjohdon ja henkilöstöasioiden kokemuksensa nojalla ravintola- ja cateringalan konsultointia sekä konseptin kehittämisessä että foodstylingissa. Lisäksi hän pitää kiiteltyjä, ruokaan keskittyviä inspiraatioluentoja.

Björnin avainsanoina ovat paikallisista raaka-aineista alusta asti valmistettu puhdas ruoka!

PALVELUT

kokki

Björn on pitkällä kokin/keittiömestarin kokemuksellaan innostava ruoanlaittaja eri tilaisuuksiin. Ehkäpä viihtyisään grilli-iltaan kollegojen ja ystävien kesken, jossa itse osallistutte aktiivisesti ruoanlaittoon? Elämys jossa sosiaaliseen yhdessäoloon liittyy ihania tuoksuja ja makuja sekä uutta tietoa grillaamisen mysteereistä!

Ota yhteyttä, niin voimme pohtia tarkemmin juuri Sinun tapahtumaasi!

Konsultti

Toiminnan ja konseptin kehittäminen

Tarvitsetteko apua toimintanne kehittämiseen? Onko talous tasapainossa? Onko keittiössänne oikeat varusteet? Panostatteko oikeaan asiakasryhmään? Matkalla on monta sudenkuoppaa, ja kehitys voi helposti pysähtyä tai kääntyä väärään suuntaan. Toisinaan syytä tarttua ulkopuoliseen apuun asioiden nopeaa havainnointia ja syntyneiden virheiden korjaamista varten.

Pystyn kokemukseni ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyni avulla näkemään nopeasti, mitä toimenpiteitä tarvitsette toimintanne pelastamiseksi. Saatte viidessä päivässä toimintasuunnitelman, miten jatkaa eteenpäin myönteisten tulosten saavuttamiseksi!

Foodstyling / Tuotekehitys

Tarvitsetteko reseptejä tai markkinointikuvia tuotteillenne? Minä stailaan luovia ruokakuvia, joita voitte käyttää markkinoinnissanne. Tai tarvitsetteko apua tuotetesteihin tai uusien tuotteiden kehittämiseen? Olen koulutettu tuotekehittäjä ja monen vuoden ajan kehittänyt elintarvikeyrityksille uusia reseptejä ja tuotteita.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä suoraan minuun!

Puhuja

Björn on positiivinen, innostava ja maanläheinen puhuja. Hän kertoo avoimesti esimerkkejä omista kokemuksistaan. Hän tarjoaa faktatiedon lomassa monia käytännön harjoituksia. Toivotko käytännön luentoja, joissa ruoanlaittoon yhdistyvät mielenkiintoiset vinkit ja kuulijat pääsevät osallistumaan tekemiseen? Björnin mielestä luento on tärkeää räätälöidä asiakkaan mukaan ja kohderyhmä täytyy tuntea kunnolla, jotta luennosta saa hyvän ja antoisan. Tällaiset luennot sopivat kick-off-tilaisuuksiin, keittiöhenkilöstön inspiraatiotilaisuuksiin niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla, erilaisiin ruokaa käsitteleviin keskustelufoorumeihin sekä ruoanlaittokursseihin.

Jos tarvitsette tapahtumaanne juontajaa, Björn on siihen varma kortti.

Lue lisää (ruotsiksi) osoitteesta: www.sverigestalare.se

@bjornsmatstudio


OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut Björnin palveluista!

+358 50 3850836 
bjorn@bjornsmatstudio.fi


    Björn Helsing | Björns Matstudio Ab
    Vöyrintie 31, 66600 Vöyri, Suomi